Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για eρωτικές περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Eρωτική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, δε θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα δεν αποκλείεται σφοδρός eρωτας να χτυπήσει την καρδιά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι eρωτικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε eρωτικό ταίρι, δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο eρωτα. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές όχι μόνο θα βρίσκεται στα ύψη, αλλά θα συνοδεύεται και από τολμηρές κινήσεις με έντονες επαναστατικές τάσεις. Κάτι συναρπαστικό θα προκύψει στη ζωή σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Θα σας δώσω την συμβουλή να χαλιναγωγήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερίααποφύγετε τις εγωιστικές πράξεις, θα είναι λάθος αν πληγώσετε το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην eρωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, απελευθέρωση και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα φανείτε προσιτοί, θερμοί και ιδιαιτέρως eρωτικοί. Η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν νέο και κάπως πιο διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η στάση σας θα είναι eρωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο την γοητεία σας, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη eρωτική ένωση που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες αλλαγές και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε σταθερά στη ζωή σας το πρόσωπο που έχετε στο eρωτικό σας στόχαστρο. Θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά eρωτευτείτε ολοκαίνουργιο πρόσωπο μέσω των social media.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να αλλάξετε στόχους και επιθυμίες, γιατί η όψη της ημέρας πρώτον θα σας δημιουργήσει καινούργια eρωτικά ενδεχόμενα και δεύτερον θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη στασιμότητα. Αποφασιστικοί θα είστε στις eρωτικές σας προσεγγίσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τα ανάλογα ανοίγματα, σήμερα θα είστε θετικοί στις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις, καινούργια πρόσωπα θα εισχωρήσουν στη ζωή σας. Οι eρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη ψυχολογία σας. Επανασύνδεση θα προκύψει για τους χωρισμένους, άνοιγμα νέας γνωριμίας θα δοθεί στους ελεύθερους μέσω των social media.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε την διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, στόχος σας θα είναι να εξελιχτεί η σχέση σας, να προχωρήσει ένα στάδιο πιο μπροστά. Για εσάς τους eρωτικά μόνους τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και την υπερβολική αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι να οροθετήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ανεξαρτησία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηρές και ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα ο εσωτερικός ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να σας εντυπωσιάσει απο εκει που δε το περιμένετε. Δε θα σας λείψουν τα δυνατά χτυποκάρδια θα προκύψει άνοιγμα eρωτικής σχέσης, στο χέρι σας θα είναι το πώς θα χειριστείτε την κατάσταση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, κοινωνικούς και καταδεκτικούς θα σας κάνει η μέρα, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα εμφανιστούν. Η μέρα θα ενισχύσει τις παρορμητικές σας αντιδράσεις, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Θα διαπιστώσετε πως αυτή τη φορά θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς, στην δική σας απόφαση θα στηριχτεί η επανασύνδεσή σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα