Μην χασετε

Ελένη Φουρέιρα: Κατακτά τα charts ανά τον κόσμο και το BBC με το «Gypsy Woman»

Ακόμα μία διεθνή επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το πρώτο της ξενόγλωσσο EP, «Gypsy Woman», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έχει κατακτήσει τα digital charts σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ένα από τα τραγούδια παίζει σε ραδιόφωνο του BBC!

Το EP περιλαμβάνει πέντε κομμάτια, τα «Gyspy Woman», «El Ritmo Psicodelico», «Call Ya», «Barcelona» και «Maria», που έγιναν αμέσως αγαπημένα του κοινού.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το EP μετρά στο Spotify πάνω από μισό εκατομμύριο streams και μπήκε στο Top50. Παράλληλα, στο iTunes chart είναι no1 στην Ελλάδα, no2 στην Ισπανία και no4 στην Κύπρο, ενώ φιγουράρει στο ανάλογο chart σε Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ. Επίσης, βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του Apple Music chart σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισπανία.

Την ίδια ώρα, ραδιοφωνικός σταθμός του BBC παίζει το «Call Ya», τραγούδι το οποίο μπήκε και στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, το «El Ritmo Psicodelico» είναι no1 single στο ελληνικό iTunes chart.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα