Μην χασετε

Σπυροπούλου: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάνει τηλεόραση και που δεν υπάρχει κάποιος που του άνοιξε την πόρτα είτε γνωστός, ξάδερφος, θείος, σχέση»

Η γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για όλα, για την συμμετοχή της στο Survivor πέρυσι και την παρουσίαση του My Style Rocks, μέχρι τη σχέση που της προσάπτουν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Advertisements

Σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να λαμβάνει μέρος στο Survivor με την προϋπόθεση να αναλάβει έπειτα την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε:

«Δεν έκανα καμία συμφωνία για το My Style Rocks όταν μου πρότειναν να μπω στο Survivor. Και απλά μια μέρα με πήραν και μου είπαν ότι θέλουν να κάνω το My Style Rocks. Εγώ το έβλεπα αυτό το πρόγραμμα και μ’ άρεσε πολύ, οπότε δέχτηκα και τους είπα ότι ήθελα πολύ να το κάνω. Όταν δεν κάνω τηλεόραση, μου λείπει. Γιατί την αγαπώ, γιατί αισθάνομαι καλά, μ’ αρέσει να κάνω τηλεόραση».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέση ανάμεσα σε εκείνην και τον γνωστό Τούρκο παραγωγό της Acun Media, η Κωνσταντίνα ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται:

«Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι κι αυτό παρεξηγείται. Το αντιμετώπισα σαν αστείο. Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα, δεν ασχολήθηκα. Μετά όταν είχα πάει σε μια πρεμιέρα και με ρώτησαν, το άφησα να αιωρείται γιατί ήθελα να κάνω πλάκα. Λέω αποκλείεται ένας άνθρωπος με νοημοσύνη να το πιστέψει. Αυτό δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Δεν νομίζω να με συνέφερε να αφήσω μία τέτοια να ακούγεται. Ότι έχω δηλαδή μία εκπομπή εξαιτίας της σχέσης μου. Ότι δηλαδή πάλι είμαι άχρηστη και κάποιος μου έδωσε κάτι».

Επίσης, μιλώντας για την παρουσία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, η Σπυροπούλου δήλωσε:

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα ήθελα να είχε αλλάξει κάποια πράγματα όσον αφορά στο ξεκίνημά μου, δηλαδή την απότομη μου ενασχόληση με την τηλεόραση. Δεν ξέρω κιόλας, όμως. Σίγουρα δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου. Είμαι ευγνώμων και για εκείνους που με πίστεψαν στην αρχή και στη συνέχεια και στο κανάλι και στους συνεργάτες μου, αν και πολύ πιθανόν να τους “ταλαιπώρησα” γιατί δεν ήξερα, ήμουν ένα παιδάκι που ήθελε να μάθει. Δεν έχω φωνάξει, δεν έχω βρίσει. Όλους μας βοήθησαν στα πρώτα μας βήματα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάνει τηλεόραση και που δεν υπάρχει κάποιος που του άνοιξε την πόρτα. Δεν τρύπωσε κανένας εδώ πέρα. Όλοι κάπως μπήκαν, είτε με γνωστό, με ξάδερφο, με θείο, με σχέση».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα