Μην χασετε

Διάβασε τις προβλέψεις Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σου (12-13/10/2019)

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο με άτομα από το στενό κύκλο σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο. Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούριες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, χαρίσει ενέργεια και γοητεία.

ΙΧΘΥΣ: Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα