Μην χασετε

Αφροδίτη Αντίθεση με Ουρανό 13/10: Ανατροπές σε ∈ρωτα και χρήμα

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει μία δυσάρεστη όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου!

Advertisements

Θα πρέπει να αναμένουμε συναισθηματικά  ξεσπάσματα και εντάσεις θα πλήξουν τις ∈ρωτικές σχέσεις και να θυμόμαστε, πως η παρορμητικότητα είναι ο χειρότερος σύμβουλος μας! Επιπλέον, η τάση για ∈ρωτική ανεξαρτησία, μας παρασύρει σε παρορμητικές επαναστάσεις που οδηγούν σε παράνομες ∈ρωτικές ενέργειες, ορισμένες φορές.

Στον οικονομικό τομέα, η διαχείριση των χρημάτων έχει να κάνει κυρίως με αλόγιστες σπατάλες, που έχουν ως συνέπεια απότομες οικονομικές απώλειες, ζημιές και δυσκολίες.

Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά Ζώδια, ιδίως του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Μην έχεις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις και διαχειρίσου πιο σωστά τα χρήματα σου! Επιπλέον, έχεις έναν παρορμητικό ∈ρωτισμό που θα σε παρασύρει σε επικίνδυνα ∈ρωτικά μονοπάτια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συντροφική ζωή κινδυνεύει από την οξυθυμία σου και την τάση σου για χωρίς λόγο επανάσταση! Μην καταστρέφεις ότι έχεις χτίσει μέχρι τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην κάνεις λάθη από απροσεξία ή βιασύνη στην εργασία και μην είσαι επιθετικός με συναδέλφους. Αλλαγές σε εμφάνιση, δεν ευνοούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ∈ρωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από εντάσεις, οξυθυμία και δυσάρεστες εκπλήξεις! Παρέμεινε έντιμος στον ∈ρωτα και μην ζητάς πολλά χωρίς λόγο!

ΛΕΩΝ
Εντάσεις και τσακωμοί έρχονται στο οικογενειακό περιβάλλον. Μην παρασύρεσαι στο ∈ρωτικό παρελθόν, διότι θα πληγωθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οξυθυμία σου, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στην κοινωνική, αλλά και στην ∈ρωτική ζωή! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε τα περιττά έξοδα, αλλά και τις παράλογες απαιτήσεις στον ∈ρωτα! Συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ∈ρωτικές ιστορίες! Συγκράτησε τα νεύρα σου, την τάση σου για υπερβολική ελευθερία, αλλά και για αλόγιστα έξοδα!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θυμώνεις εύκολα και τα κρατάς μέσα σου, και τελικά ξεσπάς με τον πιο άσχημο τρόπο! Πες όχι σε ∈ρωτικό παρασκήνιο, γιατί θα εκτεθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρορμητικότητα, η προκλητικότητα και η νευρικότητα σου, φέρνει προβλήματα στον φιλικό τομέα, αλλά και στην εκπλήρωση των ονείρων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είσαι επιπόλαιος και οξύθυμος, στον τομέα της καριέρας αλλά και του ∈ρωτα, νομίζοντας ότι θα την γλιτώσεις έτσι απλά! Επιστράτευσε λογική πριν ξεσπάσεις με λάθος τρόπο!

ΙΧΘΥΣ
Επαναστατείς χωρίς λόγο και η υπεραισιοδοξία σου σε παρασύρει σε περίεργες ∈ρωτικές αλλά και ριψοκίνδυνες ρωτικές ιστορίες. Προσοχή στις μετακινήσεις σου!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα