Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-04-2020)

Κριός

Οχυρώστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, σήμερα έρχονται θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε εγκαίρως τους λογαριασμούς σας. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα σας βγάλουν από την αναμονή, θα σας βοηθήσουν να  αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα κινηθείτε εκ του ασφαλούς.

Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να σας ωθήσει σε ενέργειες διεκπεραίωσης και οριστικής τακτοποίησης. Βγείτε από την προκατάληψη και τις δυσοίωνες εκδοχές, αναδιοργανωθείτε και πράξετε με αισιόδοξο τρόπο σκέψης, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και την αδράνεια.

Ταύρος

Χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα.  Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα τακτοποιήσετε τα αρνητικά ζητήματα.

Advertisements

Δίδυμοι

Σήμερα, καταφθάνει η ευκαιρία που αναζητάτε, οργανώστε τη δράση σας, αισιόδοξος θα  πρέπει  να είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, περάστε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι θέλετε, και προχωρήστε σε ανάλογες πράξεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση.

Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλημμα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις συνομιλίες σας.

Καρκίνος

Σήμερα, ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συνεργάσιμο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας ανταγωνιστούν ή που δημιουργούν καταστάσεις που δυσκολεύουν την απόδοση σας, ατομική και ομαδική. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να αποφορτιστείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις φυγής. Θα κρατηθείτε μακριά από προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα επιλέξετε τις συντροφικές παρέες και τις ελαφριές ανέμελες συζητήσεις.

Προσκολλημένοι θα είστε με τα οικογενειακά σας άτομα, στις κουβέντες σας τα λόγια σας και οι προθέσεις σας θα είναι θερμές. Η στάση σας θα είναι προστατευτική και ήρεμη, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τρόπο να ξεδιαλύνετε τα αρνητικά σημεία.

Λέων

Σήμερα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να  δώσετε ώθηση στην εξέλιξη σας επαγγελματική και οικονομική. Σε προσωπικά θέματα δείτε τις υποθέσεις εμβαθύνοντας, καλό θα είναι να μην μείνετε στην επιφάνεια. Αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά,  πράξτε με συγκατάβαση και όχι με αντίδραση, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις.

Advertisements

Σήμερα οι επαφές σας θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και για ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στην ομαλότητα των σχέσεων φιλικών επαγγελματικών και προσωπικών. Για εσάς που τσακωθήκατε κάντε την προσπάθεια να φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο συγκαταβατικοί και ειλικρινείς θα φανείτε.

Παρθένος

Σήμερα, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, μείνετε εντός πραγματικότητας, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα. Θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να διαισθανθείτε και να κατανοήσετε.  Έκταση θα έχει ο συναισθηματισμός σας, δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και ελεγχόμενος, θα αποφύγετε την υπερβολή, θα κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

Οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας θα είναι σκεπτόμενες, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα δώσετε αγχωμένες απαντήσεις. Στα οικονομικά ανοίγματα θα είστε σε θέση να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε.

Ζυγός

Σήμερα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, ίσως να θυμηθείτε παρελθοντικές καταστάσεις, προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε, σκεφτείτε αντικειμενικά. Επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα  βρείτε κατανόηση και συνεννόηση, μιλήστε στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακά σας θέματα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία θα νιώσετε εμπιστοσύνη. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών.

Σκορπιός

Σήμερα, έρχονται τυχερά γεγονότα και ανοίγματα ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν, θα εστιάσετε στο σύνολο και όχι στις επιμέρους καταστάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις αντιδραστική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητα σας.

Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια καινούργια προοπτική που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις και να δώσετε λύσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, εσείς οι μελαγχολικοί ή απογοητευμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν.

Τοξότης

Σήμερα, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα, θα φανείτε ιδιαιτέρως εξωστρεφείς, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Προσοχή στα γεγονότα που θα φέρετε στη μνήμη σας, παραγκωνίστε αναστολές και ηττοπάθειες,  μη σταθμεύσετε στο παρελθόν, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε αυτά που θα έρθουν και όχι σε αυτά που έφυγαν.

Advertisements

Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η συμπεριφορά σας. Ίσως να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις θα θελήσετε να ανανεωθείτε και να τονώσετε τις επαφές σας. Κάντε το βήμα να αλλάξετε συνήθειες ή συνθήκες που σας κουράζουν ψυχολογικά, περάστε σε πράξεις, μη μείνετε μόνο σε θεωρίες και σκέψεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην ‘ρθείτε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Χαλιναγωγείστε τάσεις και διαθέσεις, σκεφτείτε με ρεαλισμό, μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες και τις προοπτικές αρνητικές και θετικές. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

Υδροχόος

Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις.

Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε τον απόλυτο τρόπο σκέψης.

Ιχθύς

Μην εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, κάντε το βήμα να βάλετε τέλος σε συνήθειες και εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά και σωματικά. Φανείτε τολμηροί, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε, να διαφοροποιήσετε και να κατευθύνετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα θετικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη.

Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές συνθήκες, τα λόγια και οι προτάσεις σας θα πείσουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα έχετε την υποστήριξη του. Ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρείτε συνεννόηση καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα.

Πηγη: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα