Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-03-2020)

Κριός

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης. Σε κοινωνικό επίπεδο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με δεκτικότητα θα χειριστείτε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Η αναπτερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ταύροι

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια διαφωνία ή ένας συναγωνισμός. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις  ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά,  οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Βγείτε έξω με φίλους, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι 

Advertisements
Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη τη θέληση για ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί άνοιγμα αποδοτικό. Για εσάς που θέλετε να διαφοροποιήσετε ή να αλλάξετε τελείως τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας, θα είναι λάθος αν φανείτε αναποφάσιστοι ή αν  την τελευταία στιγμή σας καταβάλει το άγχος. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Θετικότητα θα εκπέμπει η στάση σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικές ενέργειες, θα δείξετε προθυμία σε συναδέλφους και συνεργάτες, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, περάστε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό θα αποφύγετε τα επικίνδυνα οικονομικά άλματα, συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να λάβετε θετική απάντηση σε συγκεκριμένη επαγγελματική σας υπόθεση, εσείς που ψάχνετε εργασία μείνετε σε ετοιμότητα κάτι ευχάριστο θα προκύψει. Προοπτική για παρόν και μέλλον θα αναζητήσετε, συνεχίστε τις προσπάθειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην εγκαταλείψετε. Στον οικογενειακό σας τομέα περνάτε σε περίοδο συνεννόησης και σταθερότητας, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις. Η στάση σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στα γεγονότα, βάζετε φρένο στις ενοχλητικές καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει δυναμισμός στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας.  Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι ενέργειες σας θα έχουν μελετημένη τακτική και όχι παρορμητική αντίδραση. Μια συνάντηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας συνεργασίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές, προμηνύεται άνοιγμα μελλοντικής βελτίωσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι δραστήριοι χαρακτήρες θα επεκτείνετε τις βλέψεις σας, θα δώσετε διαστάσεις στη δράση σας.  Ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα αντιληφτείτε και θα αξιολογήσετε.

Παρθένος

Advertisements

Επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις των προηγούμενων ήμερων ίσως και περιόδων. Ουσιαστικές θα είναι οι ενέργειες σας,  αναδομείτε, αναθεωρείτε. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα φιλικά ή επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ζυγός

Κρατήστε τις κυκλοθυμίες και τις εξάρσεις σας σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην ξεφύγουν και δημιουργηθούν ρήξεις,  αν παγιδευτείτε στην επιμονή ενδεχομένως να υποπέσετε σε εγωκεντρικές πράξεις. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, κινηθείτε μεθοδικά. Για να υπάρξει θετική κατάληξη σε μια συγκεκριμένη σας οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα πρέπει να είστε σε θέση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Σκεφτείτε προνοητικά με στόχο την εξασφάλιση και την κατοχύρωση, τα ρίσκα σας θα πρέπει να έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, φανείτε προσιτοί και φιλικοί.

Σκορπιός

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε ενθουσιώδεις, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που  υπάρχουν εμπόδια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε,  κινηθείτε μεθοδικά, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα,  ίσως να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε  τις προοπτικές, να βελτιωθείτε οικονομικά και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

Τοξότης

Σε τόνωση θα βρίσκεται η  αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη θέληση να κατευθύνετε τα γεγονότα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας , ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ασύμφορες, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας, βγαίνετε από την αδράνεια, αποφασίζετε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Αιγόκερως

Advertisements

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε, να ξεκαθαρίσετε και να συζητήσετε προκειμένου να λυθούν μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε το προαίσθημα σας, διατηρήστε την ευδιαθεσία που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Υδροχόος

Σήμερα θα μιλήσετε ανοιχτά δε θα έχετε σκοπό να κρυφτείτε πίσω από τις λέξεις. Η αμεσότητα στα λόγια σας θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε επικοινωνιακά εργασιακά ή προσωπικά σας ζητήματα.  Θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο συνεννόησης, θα μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι συμφωνίες ή οι υποσχέσεις που θα δοθούν. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο  που ενδεχομένως να είχατε τσακωθεί τις προηγούμενες μέρες. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι δίνετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, αναλαμβάνετε δράση, παίρνετε δυναμικές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για προσωπικά.

Ιχθύς

Αυτογνωσία και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας. Δυναμικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις, κύριο μέλημα σας θα είναι η τακτοποίηση και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας  θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα