Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα: Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»

Η Δανάη Μπάρκα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega “Πάμε Δανάη” έκανε στον αέρα μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση για την εικόνα του σώματός της.

Με αφορμή ένα θέμα που πρόβαλαν στην εκπομπή της, με την επίδειξη μόδας του οίκου Versace που για πρώτη φορά χρησιμοποίησε plus size μοντέλα, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το θέμα των κιλών της και “απάντησε” σε αυτούς που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα και την ρωτούν γιατί ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το σώμα της, ενώ δεν διαθέτει τις αναλογίες που θα έπρεπε κατά τη γνώμη τους.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα, ακομπλεξάριστη ανέφερε τα εξής:

Advertisements

“Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ”; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος”.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα