Μην χασετε

Βασίλειος Κωστέτσος για GNTM: «Βιάζουν» και απαξιώνουν αξίες ηθικής και προσωπικότητες με πρόσχημα την Μόδα – Λυπάμαι

Μεγάλες αντιδράσεις από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο της μόδας προκάλεσε η χθεσινή δοκιμασία στο GNTM. Tα υποψήφια top models, φωτογραφήθηκαν γυμvά με το όλο consept, να  έχει προκαλέσει αμηχανία στα ίδια αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό! Βέβαια δεν ήταν μόνο αμηχανία αφού σε πολλές προσωπικότητες του χώρου, προκάλεσε θυμό και αγανάκτηση!

Advertisements

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Βασίλειο Κωστέτσο που έχει ζήσει μια ζωή μέσα στο χώρο της μόδας και δίπλα σε μοντέλα όσο λίγοι! Ο Βασίλειος, με σκληρά λόγια κατακεραυνώνει την γυμvή φωτογράφιση κάνοντας λόγο για “βιασμό” και απαξίωση αξιών ηθικής και προσωπικοτήτων!

Διάβασε όσα δήλωσε στο TLIFE

Αν υποθέσουμε ότι πρόσφατα ένας παίκτης του Big Brother αποβλήθηκε από το παιχνίδι και επενέβη το ΕΣΡ! Τότε τι πρέπει να γίνει για τους “κριτές” του GNTM οι οποίοι “Βιάζουν” καθημερινά σχεδόν και Απαξιώνουν αξίες ηθικής και προσωπικότητες με πρόσχημα την….”Μόδα”! Λυπάμαι! Ενημερώστε τους, τόσο αυτούς όσο και το ΕΣΡ που κοιμάται όρθιο ότι η “Μόδα” απέχει παρασάγγας από το Γιαλαντζί Reality….Μόδας”! λέει ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής!

Kαι συνεχίζει με ένα μήνυμα προς την Βίκυ Καγιά: ‘Επίσης «συμβουλή» μου με όλη την Αγάπη που έχω στην Βίκυ Καγια είναι…άσχετα με το τι θέλει η «παραγωγή»…να μάθει στα επίδοξα μοντέλα εκτός από το «τσιτσίδι» την «εκτίμηση» & «ευγνωμοσύνη»….! πιστεύω η Διεθνής Καριέρα της να της το δίδαξε αυτό”!..

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα