Μην χασετε

Βασίλειος Κωστέτσος: «Από ένα σημείο και μετά το σ∈ξ είναι σαν @ιμoμιξi@ πια, αφού με τον άλλον δεν είστε πλέον σύντροφοι, αλλά αδέλφια»

«Η πολλή συντροφικότητα, κόβει από τον έρωτα και το πάθoς».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή.

 

Στην προσωπική σου ζωή, είσαι το ίδιο επιτυχημένος όπως και στη δουλειά σου;

Advertisements

Έχω κάνει τις επιλογές μου. Πλήρης δεν νιώθεις ποτέ. Αν εννοούμε το «πλήρης» με το να κάνεις οικογένεια, ok, αλλά για μένα δεν είναι αυτό. Από το να είχα έναν αποτυχημένο γάμο -που σίγουρα θα είχα, το 90% των ζευγαριών χωρίζει- προτιμώ να είμαι χωρίς παιδιά που θα μοιράζονται σε γιαγιάδες και παππούδες. Αυτό δεν το θέλω και δεν θα το επέλεγα. Ό,τι ήθελα στην προσωπική μου ζωή, το έζησα. Δεν υπάρχει, όμως, το «τέλειο».

Σχέσεις έχεις κάνει;

Ναι, έχω ζήσει συντροφικά. Ok, καλά ήταν, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Μου είναι κουραστικό το να τρώω στη μούρη κάθε μέρα έναν άνθρωπο. Η πολλή συντροφικότητα, κόβει από τον έρωτα και το πάθoς. Από ένα σημείο και μετά το σ∈ξ είναι σαν @ιμoμιξi@ πια, αφού με τον άλλον δεν είστε πλέον σύντροφοι, αλλά αδέλφια. Οπότε, καλό είναι να ανανεωνόμαστε…

Μήπως είσαι από τη φύση σου άπιστoς;

Σίγουρα τα μάτια μου «παίζουν». Και σε σχέση να είμαι, το βλέμμα μου πετάει από εδώ κι από εκεί, αλλά για να κάνω κάτι άλλο, πρέπει να μου δώσουν το δικαίωμα. Από την άλλη, δεν θα απιστήσω για να εκδικηθώ, επειδή μπορεί να έκανες εσύ το ίδιο πρώτος, για παράδειγμα. Αφήνω τη σχέση να κυλήσει. Μακάρι να υπάρχει κάτι το οποίο είναι και διαρκεί για πάντα, αλλά δεν νομίζω… Δεν είμαι πια ρομαντικός.

Advertisements

 

Το σ∈ξ τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σου;

Ποτέ δεν είχε πρωταρχικό ρόλο. Το απολαμβάνω, όταν εγώ το θέλω, ή όταν το φέρει η στιγμή. Απείχα πολλές φορές και μεγάλες περιόδους από το σ∈ξ. Δεν είναι τα πάντα το σ∈ξ στη ζωή, δεν είναι μία «ανάγκη» για μένα. Το κάνω όταν μου βγάλει κάτι ο άλλος. Δεν είναι σαν το φαγητό, που αν δεν φας θα πεθάνεις. Μπορώ να ζήσω και χωρίς σ∈ξ, αλλά όχι χωρίς παγωτό. Με το παγωτό, γίνομαι ευτυχισμένος!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα