Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του: «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει.»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Covid freak χαρακτήρισε τον εαυτό του για το πώς ένιωσε στη διάρκεια της καραντίνας. «Περιμένεις τη σειρά σου. Είχα και τα υποκείμενα. Φοβάσαι για όλον τον κόσμο. Εμείς είχαμε γυρίσματα στην Κύπρο. Όλα τα πρωτόκολλα τα τηρούσαμε αλλά είσαι εκτεθειμένος. Εκτός γυρισμάτων ήμουν κλεισμένος στο σπίτι».

O γνωστός ηθοποιός όμως μίλησε και για τη 19χρονη κόρη του που της έχει μεγάλη αδυναμία. «Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ» είπε.

 

Advertisements

Τι θα έλεγε στο αγόρι της κόρης του; «Το μόνο που θέλω είναι όταν ανεβαίνετε στη μηχανή να φοράει κράνος και να μην έχεις πιει αλκοόλ».

Όπως είπε συζητάει τα προσωπικά της κόρης του και χάρηκε όταν άκουσε για τη σχέση της. «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στεναχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για τη φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δεν γλείφουν τους καθηγητές. Εμείς τους γλείφαμε. Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το γλείψιμο. Έγλειφα με πολύ ωραίο τρόπο» είπε  χαρακτηριστικά.

 

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα