Αυτά τα νόστιμα και τραγανά ρολά κοτόπουλου μαγειρεύονται σε περίπου δέκα λεπτά και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
Υλικά
- 400 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου σε φέτες
- 150 γραμμάρια μοτσαρέλα
- 250 γραμμάρια κατεψυγμένο σπανάκι
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά σούπας σουσάμι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πέρι
Βράζουμε το σπανάκι για λίγα λεπτά σε λίγο νερό, στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε το τυρί σε κύβους. Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το σουσάμι. Στη συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό μαζί με αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε την κάθε φέτα κοτόπουλου και τη γεμίζουμε με το τυρί και το σπανάκι. Όταν τελειώσουμε τυλίγουμε όλες τις φέτες σε ρολά και τις περνάμε πρώτα από το αυγό και ύστερα από τη φρυγανιά με το σουσάμι. Τοποθετούμε τα ρολά στο τηγάνι με λίγο λάδι και ψήνουμε για περίπου 10-12 λεπτά , μέχρι να πάρουν να χρώμα.
Advertisements
Advertisements