Από την Σόφη Τσιώπου
Υλικα για 16 μπολακια
1 λιτρο γαλα
160 γρ.αχνη ζαχαρη
200 γρ.μαργαρινη λιωμενη
160 γρ.κορν φλαουρ
2 βανιλιες
1 κροκο αυγου
200 γρ.σαντγι
2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.)
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Εκτελεση
-Ανακατεύω με ένα σύρμα την μαργαρίνη με την άχνη και τις βανίλιες και προσθέτω και τον κρόκο. Το αφήνω στην άκρη.
-Βάζω το γάλα σε κατσαρόλα και ρίχνω και ανακατεύω το κορν φλάουρ και ανοίγω τη φωτιά. Ανακατεύω συνεχεία μέχρι να πήξει η κρεμά. Κατεβάζω απ τη φωτιά και προσθέτω αμέσως το μιγμα με την μαργαρίνη. Ανακατεύω καλά και αδειάζω το μιγμα σ ένα μπολ, σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω να κρυώσει καλά.
Μοιράζω από λίγη κρεμά στα μπολάκια, μετά μπισκότα, πάλι κρέμα, πάλι μπισκότα, από πάνω λίγη σαντιγί και τέλος πασπαλίζω την επιφάνεια με τριμμένο μπισκότο.
Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ
Έτοιμο!!!
Πηγή: xryses-syntages.gr