Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
- 8 κ.σ. ελαιόλαδο
- Χυμός από 2 λεμόνια
- 2 ξύλα κανέλας
- Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε το λάδι σε ρηχή κατσαρόλα με χοντρό πάτο, προσθέτετε το κρέας και το ροδίζετε. Όταν δεν έχει ούτε ίχνος υγρού και αρχίσει να τσιτσιρίζει, το σβήνετε με το χυμό λεμονιού, προσθέτετε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι όσο θέλετε και την κανέλα. Ανακατεύετε προσεκτικά και ρίχνετε στην κατσαρόλα βραστό νερό μόλις που να σκεπάζει το κρέας. Χαμηλώνετε τη φωτιά να μαγειρευτεί το κρέας μέχρι να μαλακώσει. Στο μεταξύ, το παρακολουθείτε μήπως χρειαστεί κι άλλο νερό.
Advertisements
Advertisements