Το ανοιξιάτικο φρούτο που αγαπάς για τη γεύση και το χρώμα του μεταμορφώνεται σε μία δροσιστική μους, ιδανική για το καλοκαίρι.
Συστατικά
- 250 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση
- 30 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 ml κρέμα γάλακτος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, κόβεις τις φράουλες στη μέση.
- Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνεις τη ζάχαρη και τις φράουλες και ανακατεύεις για 5 λεπτά.
- Με ένα πιρούνι πολτοποιείς τις φράουλες σου. Ανακατεύεις, ενώνεις το μείγμα σου και το αφήνεις για λίγο στην άκρη.
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια την προσθέτεις στο μπολ με το μείγμα. Ενοποιείς.
- Αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες και μεταφέρεις στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Διακοσμείς με λίγες φράουλες στην κορυφή.
Advertisements
Advertisements
Advertisements