Μην χασετε

«Zω το πιο γλυκό χάος της ζωής μου»: Γυναίκα γέννησε 3 μωρά μέσα σε 10 μήνες και μοιράστηκε την εμπειρία της

«Όταν κάποιοι γονείς αναφέρουν πως τα μωρά τους έχουν 14 μήνες διαφορά, ακούγεται δύσκολο αλλά απολύτως φυσιολογικό! Η δική μου περίπτωση, όμως, δεν είναι μόνο δύσκολη αλλά και… πρωτότυπη, αφού γέννησα 3 μωρά μέσα σε 10 μηνες» ξεκινά να λέει σε ανάρτησή της στο TIk Tok η Stephanie.

 

Η ιδιάζουσα περίπτωση αυτής της μαμάς, όμως, εξηγείται καθώς έμαθε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα λίγες εβδομάδες μετά τον πρώτο της τοκετό! Συγκεκριμένα, έμαθε πως είναι 8 εβδομάδων έγκυος σε δίδυμα όταν το νεογέννητό της ήταν μόλις 15 εβδομάδων! Η κόρη της γεννήθηκε τον Ιανουάριο ενώ τα διδυμάκια της γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Έτσι, η μαμά βρέθηκε με τρία μωρά και… πολλούς καφέδες για να μπορεί να ανταπεξέρχεται, όπως λέει. Παρά την κούραση και το απαιτητικό πρόγραμμα, όμως, φαίνεται πως απολαμβάνει τη ζωή με τρία μικρά παιδιά.

Advertisements

 

@stphmchhans 2020 was a big year. 😅 #girlmom #momsover30 #pregnancy #3babiesinlessthanoneyear #irishtriplets #irishtripletmom #fypシ #thewomanwastoostunnedtospeak ♬ The woman was too stunned to speak – dominik

«Όταν έμαθα για την διπλή εγκυμοσύνη μου, βίωσα το πιο γλυκό σοκ της ζωής μου» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η ζωή με 3 μωρά δεν είναι εύκολη, αλλά έχει πλάκα! Ζω το πιο γλυκό χάος της ζωής μου!».

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που απέκτησε 3 μωρά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο! Ανάμεσα στα δεκάδες σχόλια των ακολούθων της, που της στέλνουν ευχές και ενθαρρυντικά λόγια, αρκετές μαμάδες μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία από 2 απανωτές εγκυμοσύνες, με την μία να περιλαμβάνει… δίδυμα!

 

Advertisements

mama365.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα