Μην χασετε

«Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Πέθαναν τα παιδιά τους, πέθαναν οι ίδιοι.»: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά όσων τραγούδησαν παρά το εθνικό πένθος

Μέσα από το Πρωινό ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή το γεγονός ότι κάποιοι τραγουδιστές, όπως η Πάολα, ο Τσαλίκης και ο Βέρτης, εμφανίστηκαν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα το Σαββατοκύριακο, ελάχιστες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

“Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους, πέθαναν οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί οι άνθρωποι αυτοί.

Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας. Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξαναγνωριστούμε να συστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, είτε πολιτικοί”.

 

Advertisements

“Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους. Που έχασαν τη ζωή τους”, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

thetoc.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα