Μην χασετε

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιλάειρα Ζήση: «Δεν ξέρεις τι έχω περάσει, ο Μαυρίκιος είναι το στήριγμά μου»

«Aπό εκεί που θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί έναν υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή»

 

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην εκπομπή «Open Weekend». Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε από καρδιάς στην Ελένη Τσολάκη, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τη συγκίνηση και τα δάκρυά τους.

 

Advertisements

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει, τι έχει μέσα του. Συγγνώμη που γίνομαι λίγο ευάλωτη τον τελευταίο καιρό αλλά εντάξει… στεναχωριέμαι. Έχω φτάσει και εγώ σε ένα σημείο με το χαμόγελό μου πάντα και με την καλή μου διάθεση αλλά… Ο Μαυρίκιος είναι πάντα δίπλα μου και είναι το στήριγμά μου» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα.

«Είμαστε δυο παιδιά που νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πράγματα και έχουμε να προσφέρουμε και κάποια στιγμή ακούμε λόγια που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω. Πολλά παιδιά περνούν bullying. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου» ανέφερε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

«Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί έναν υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα