Μην χασετε

Ξεσπά ο ιερέας από τον Κολωνό: «Να μας αφήσετε ήσυχους. Bιάζοuν την οικογένειά μου! Ψέμα ότι αuτοκτόνησα»

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η είδηση ότι ένας ιερέας που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βρέθηκε λιπόθυμος στο σπίτι του. 

 

Το δημοσίευμα του ekklisiaonline δεν ανέφερε το όνομα του ιερέα, ωστόσο ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην Κολοκυνθού, π. Νικόλαος Κουβάρης, του οποίου η φωτογραφία με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε δηλώσεις θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Όλα όσα ακούστηκαν ήταν εσφαλμένα. Ούτε επιχείρησα να αυτοκτονήσω ούτε έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο ούτε λιποθύμησα» δήλωσε ο π. Νικόλαος, χωρίς να έχει γραφτεί το όνομά του.

Advertisements

«Να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και πλέον βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να μάς αφήσουν ήσυχους, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια» πρόσθεσε οργισμένος.

 

Μιλώντας για τη γνωριμία του με τον Ηλία Μίχο, ο ίδιος δήλωσε: «Τον συναντούσα 3-4 φορές το χρόνο, κυρίως όταν γιόρταζε ο ναός. Συναντήθηκα μαζί του έξω από το μαγαζί του με άλλα 60 άτομα. Του είχαμε μία υποχρέωση γιατί έδινε καθαριστικά το ναό, προφανώς ήθελε να φτιάξει το προφίλ του».

Για το 12χρονο κορίτσι, ο π. Νικόλαος ανέφερε: «Το κορίτσι δεν το ξέρω καθόλου. Αν έκανε ιερέας αυτό το πράγμα να καεί στο πυρ το εξώτερον. Αλλά όχι να γίνει αυτό που έγινε χθες που με έπαιρναν φίλοι και συγγενείς τηλέφωνο για να διαπιστώσουν αν είμαι καλά. Αυτό δεν είναι βιασμός;» είπε και πρόσθεσε ότι έχει κινηθεί νομικά.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα