Μην χασετε

Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου θέλει αδερφάκι. Το έχουμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε ξανά αλλά δεν είναι εύκολο»

«Έχω μιλήσει ανοιχτά στην κόρη μου για την υιοθεσία της», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η κόρη της θέλει αδερφάκι.

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία, τους προβληματισμούς της και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μία δεύτερη υιοθεσία με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή.

Η Βίκυ Βολιώτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Της το ‘χουμε πει από πολύ νωρίς, από πάντα. Είναι κάτι που το συμβουλεύουν όλοι οι ειδικοί, ότι το παιδί πρέπει να μάθει από πολύ νωρίς την ιστορία του. Ανάλογα με την ηλικία του απαντάμε στο παιδί. Άλλα πράγματα ρωτάει ένα παιδί στα 3, άλλα στα 5, άλλα στα 8. Δεν φορτώνεις το παιδί με περισσότερες πληροφορίες από αυτές που σου ζητάει».

Advertisements

Όσον αφορά στην κόρη της, η οποία της ζητάει αδελφάκι, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε: «Της ζητάει αδερφάκι η κόρη της; Η ηθοποιός δηλώνει: «Μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι. Το ‘χουμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε ξανά αλλά δεν είναι εύκολο. Είμαστε και οι δύο εργαζόμενοι σε μία δουλειά που δεν έχει σταθερό ωράριο. Αν είναι να το προσπαθήσουμε, θα το κάνουμε άμεσα».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα