Μην χασετε

Βίκυ Κάβουρα: «Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρονιά. Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για την προσωπική της ζωή και εξήγησε πως ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της.

 

«Οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι μονοί άνθρωποι που θέλω να μιλάω καθημερινά και εμπιστεύομαι. Ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία αλλά είναι υπόγεια. Δεν εκδηλώνεται. Έχω πει στον μπαμπά μου να εκδηλώνει τα συναισθήματα του για μένα ώστε να βρω και συντρόφους που θα κάνουν το ίδιο», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα συμπλήρωσε: «Οι πρώην σύντροφοι και οι φίλες μου ήταν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου και να πεις ότι είσαι ερωτευμένος. Νιώθω ότι αν οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί, θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση»

Advertisements

 

«Σε μια φωτογραφία μου με μαγιό θα γράψουν η σeξι κορμάρα ενώ για κάποια άλλη με την ίδια πόζα θα πουν ότι πήγε οικογενειακές διακοπές. Μπαίνεις στο διαδίκτυο πατάς το όνομα μου και σου βγάζει 100 ανθρώπους που έχω βγει. Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης. Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρονιά», πρόσθεσε επίσης η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε στη συνέχεια: «Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν θα κάνω όμως παιδί για να μην μου χρεώνουν συντρόφους».

 

Advertisements

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα