Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: «Δεν συγχωρώ τους γονείς μου, oύτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Εγώ θα στηρίξω τα παιδιά μου»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε σε podcast του Gossip-tv.gr και αναφέρθηκε στην ζωή, στην καριέρα, στην οικογένειά της και τόνισε πως όταν συνειδητοποίησε πως η Νομική δεν ήταν δικό της όνειρο αλλά της οικογένειάς της, αποφάσισε στην ηλικία των 18 ετών να φύγει στο εξωτερικό.

 

«Ούτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Δεν τους δικαιολογώ γιατί, αφού ήταν αυτή η δικιά μου η απόφαση, η εμμονή να κάνω Νομική επειδή κάτι μπορεί να αρέσει σε κάποιον γονιό ή κάποια οικογένεια δεν τους δικαιολογώ. Εγώ θα είμαι δίπλα στην Μπιάνκα και στον Κάρολο, σε ό,τι θέλει να κάνει, φυσικά και θα βοηθήσω να καταλάβει ποιο είναι το σωστό αλλά θα την αφήσω να το δοκιμάσει», σημείωσε σχετικά.

«Δεν ξέρω αν θα άφηνα την Μπιάνκα να μην σπουδάσει, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να σπουδάσει κάτι που θέλω εγώ. Η Νομική δεν ήταν δικό μου όνειρο, ήταν της φαμίλιας και είχα πείσει κι εγώ τον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω αυτό. Κατάλαβα ότι δεν το θέλω, μόλις ξεκίνησα το μόντελινγκ» πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Advertisements

Σχετικά με την άγνοια που δηλώνουν πολλά νέα παιδιά, εξήγησε πως την εκνευρίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, δεν μπορείς να είσαι άσχετος. Τα νέα παιδιά είναι τυχερά, έχουν το Google, πανεύκολο. Όταν ξεκινάς δεν πειράζει να μην γνωρίζεις, αλλά μετά είναι δικό σου το λάθος αν δεν γνωρίζεις μεγάλους φωτογράφους, ζωγράφους γλύπτες κλπ».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα