Μην χασετε

Βάνα Μπάρμπα: «Οι Έλληνες άντρες με φοβούνται, μόνο οι ξένοι με πλησιάζουν»

Η διάσημη ηθοποίος Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο περιοδικό Hello για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του άρθρου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα σταθεί στο πλευρό της:

«Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας. Νομίζω όμως ότι κάποιον θα βρω, έχω ανάγκη από ένα σύντροφο. Η Φαίδρα μεγάλωσε και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω. Θέλω να έχει καλοσύνη και να μπορεί να μου διδάξει την αγάπη. Τα είχα αυτά με τις σχέσεις μου όταν ήμουν μικρή, αλλά δεν τα εκτιμούσα. Οι Έλληνες με φοβούνται, με πλησιάζουν μόνο οι ξένοι, που δεν με γνωρίζουν»

 

Advertisements

 

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε, επίσης, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν υπέστη ποτέ στην πορεία της τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Νομίζω πως είναι σημάδια των καιρών – μια σκοτεινή εποχή παράγει σκοτεινά φαινόμενα. Δεν είναι τυχαίο που δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά, ποτέ δεν κυνηγήθηκαν ηθοποιοί. Θεωρώ ότι είναι τα εξιλαστήρια θύματα γιατί είναι γνωστοί, η κοινή γνώμη θα ασχοληθεί μαζί τους. Ένας καλός ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλός άνθρωπος. Εγώ, όμως, όταν θαυμάζω έναν Κιμούλη, έναν Φιλιππίδη ή τον Γεωργούλη δεν τον θαυμάζω γιατί είναι της δικής μου κατηγορίας, της ομορφιάς. Για τον Γεωργούλη μάλιστα πρώτη έλεγα ότι δεν μπορεί να πάει στην Ευρωβουλή ένα παιδί που, αν μη τι άλλο, όφειλε να κάνει πολλά για τον πολιτισμό. Τους μεγάλους, ωστόσο, τα ιερά τέρατα, δεν πάω να τους δω γιατί είναι καλοί άνθρωποι και αγαπούν τη μητέρα τους, πάω για το ταλέντο τους – και το ταλέντο εμπεριέχει και σκοτάδι.

 

Advertisements

Τότε δίναμε το χέρι, φλερτάραμε, κοιτάζαμε στα μάτια. Η σημερινή εποχή είναι πολύ σκοτεινή, εξού και αυτά που συμβαίνουν» ενώ μιλώντας για την κόρη της, Φαίδρα, είπε:

 

«Καμιά φορά δεν ξέρω τι να της πω γιατί είμαι παιδί άλλης εποχής και με φοβίζει η σημερινή. Της λέω να μην έχει πολλή σχέση με το internet, με τρομάζει. Θα τα καταφέρει με τον καιρό, αν και η εποχή που ζει είναι γεμάτη άγχος».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα