Μην χασετε

«Τρομοκρατήθηκα, είχα αγωνία τι θα μου συμβεί»: Σuγκλονiζει η Δέσποινα Μοιραράκη με την αποκάλυψη για όσα έζησε στο Ιράν

Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ιράν μετά τη δολοφονία μιας κοπέλας που δεν φορούσε καλά τη μαντήλα της με αποτέλεσμα να μένει ακάλυπτο μέρος των μαλλιών της, η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και μίλησε για ένα περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια όταν είχε επισκεφθεί τη συγκεκριμένη χώρα και την είχε κάνει να φοβηθεί για τη ζωή της.

 

«Συνέβη στις δύο το μεσημέρι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τρομοκρατήθηκα, είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, εκείνες οι αστυνομικίνες, ήταν πάρα πολύ απότομες και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως εξακολουθούσαν να μου μιλούν στα αγγλικά και με είχαν σε μια αγωνία για το τι θα μου συμβεί μέχρι να δω τον συνεργάτη μου, τον Πέρση να φτάνει. Ήρθε μετά ο Πέρσης, μίλησε μαζί τους στα περσικά και μου εξήγησε πως είχα κάνει ένα μεγάλο αδίκημα γιατί φαινόταν η φράντζα μου.

Δεν το ξεχνώ. «Έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο αδίκημα! Τα μαλλιά σου, οι τρίχες της κεφαλής, φαίνονται και καλύπτουν την επιδερμίδα! Για αυτό πρέπει να τιμωρηθείς και αύριο το πρωί πρέπει να οδηγηθείς στο δικαστήριο» μου είχε πει» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη και συνέχισε,

Advertisements

«Η ποινή θα μπορούσε να ήταν φυλάκιση μέχρι και ενός χρόνου από όσα μου εξήγησε. Όλα αυτά τα λέω γιατί και μιαν άλλη στιγμή είχαμε υποστεί και κάτι άλλο με τον γιο μου στο Πακιστάν. Εγώ γενικότερα πηγαίνω στις χώρες της Ανατολής».

Σε άλλο σημείο, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε,  «Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο να πας, δεν μπορείς να καθίσεις μαζί με τους άνδρες γιατί η θέση της γυναίκας εξακολουθεί να είναι υποδεέστερη. Πραγματικά προσπαθώ και γω, για αυτό είμαι σήμερα εδώ, να στηρίξω αυτό το κίνημα».

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα