Μην χασετε

Τρέλα: Μητέρα ζήτησε από τη φίλη του γιου της να «τον αφήσει να την απατήσει» για τα γενέθλιά του

Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό όταν οι γονείς ανακατεύονται στις σχέσεις των παιδιών τους, αλλά μια μαμά στην Αυστραλία πήγε τα πράγματα πολύ παραπέρα…Μια δημιουργός του TikTok με το όνομα Chantel αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη, η μητέρα του φίλου της παρενέβη για να κάνει ένα αρκετά παράξενο αίτημα.

 

Οι τρεις τους δειπνούσαν μαζί, όταν ήρθε το θέμα των επικείμενων γενεθλίων του γιού και των σχεδίων του να τα γιορτάσει στα τοπικά κλαμπ. Η Chantel εξήγησε ότι όλοι ζουν στην Αυστραλία, όπου η ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ είναι τα 18, και επειδή εκείνη ήταν μόλις 15 εκείνη την εποχή δεν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει. Ωστόσο, εκείνη ήταν «μια χαρά με αυτό» και του το είπε: «Πήγαινε να περάσεις καλά».

Όπως αποκαλύπτει η Tiktoker: «Αυτός και η μητέρα του είχαν προφανώς μιλήσει γι’ αυτό από πριν, επειδή η μητέρα του δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί και της είπε ωμά: «Λοιπόν, θέλει να έχει την πλήρη εμπειρία του κλαμπ». Και εγώ έλεγα, «Τι είναι η πλήρης εμπειρία του κλαμπ;». Και μου απαντάει: «Ναι, να μπορεί να τα φτιάχνει με κορίτσια και να παίρνει κορίτσια σπίτι’».

Advertisements

 

@chronicallychill Reply to @nezz3y ♬ original sound – Chantel 🌻

Η Chantel ένιωσε πιο αμήχανε από ποτέ και απάντησε: «Τι εννοείτε; Ε, έχεις κοπέλα;» Αυτό δεν ήταν το τέλος της συζήτησης, αφού το δίδυμο μαμά και γιος προσπάθησε γρήγορα να διαπραγματευτεί μια λύση. Φέρεται να της το είπαν: «Συμβιβασμός: τι θα λέγατε μόνο για τα γενέθλιά του, μόνο για τα γενέθλιά του να μπορεί να σας απατήσει στα κλαμπ;».

Αλλά η Chantel, όπως είναι λογικό, δεν υποχωρούσε, με αποτέλεσμα να τους αναγκάσει να απαντήσουν: «Μιλάς σοβαρά; Μιλάει σοβαρά αυτή η γκόμενα;»

Έκλεισε την ιστορία της με το υστερόγραφο: «Θέλω να ξέρετε ότι με απατούσε ήδη. Και συνέχισε να με απατάει και μετά από αυτό, οπότε δεν ξέρω γιατί ήθελε τόσο πολύ να πάρει την άδειά μου για τα κλαμπ»

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα