Μην χασετε

«Το ζευγάρι δεν μάλωνε ποτέ, ακούγαμε μόνο τις κραυγούλες της Τζωρτζίνας»: Όσα είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στο T-live

Ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας Δασκαλάκη μίλησε στην εκπομπή T-live για τον θάνατο των κοριτσιών τους. Η γειτόνισσα έζησε τους δύο γονείς, από τον ερχομό της πρώτης τους κόρης, μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

 

«Ήταν καλοί γονείς»

«Τους έχω δει μέσα στο σπίτι να παίζουν με τα παιδιά τους. Έβλεπα δύο πρόσχαρα παιδιά, όπως και την μπέμπα. Ήταν καλοί γονείς. Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν τη μάνα μην πέσει μέσα στον τάφο, φώναζε, χτυπιότανε, τα ματάκια του Μάνου δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και να έχουν Τζωρτζίνα σε φιλική οικογένεια για να μην βιώσει όλο αυτό με το πένθος», είπε η γειτόνισσα η οποία δήλωσε πως η Ρούλα και ο Μάνος ήταν δύο καλοί γονείς.

Advertisements

«Περιμένουν να λάμψει η αλήθεια»

«Βλέπω δύο γονείς οι οποίοι αγωνιούν και περιμένουν με λαχτάρα να βγουν τα αποτελέσματα για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρω ότι ο Μάνος μένει στο πατρικό του, είναι σε διάσταση με τη Ρούλα, αλλά ξέρω ότι τηλεφωνιούνται καθημερινά. Την περασμένη εβδομάδα ξέρω ότι βρέθηκαν στο σπίτι με τη Ρούλα, είδα τη μηχανή του. Έχω δει τη μητέρα του Μάνου στο σπίτι της Ρούλας», πρόσθεσε.

 

«Τρία χαμογελαστά παιδιά»

Advertisements

Η γυναίκα η οποία μίλησε στο T-live για τον Μάνο και τη Ρούλα θυμάται τα χαμογελαστά παιδιά τους: «Θυμάμαι δύο χαμογελαστά παιδιά, δυο αγγέλους να χαμογελούν συνέχεια. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, όλο ζωντάνια, δεν είδα ποτέ να κοιτάξουν με φόβο κανέναν, όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά κανέναν…

Για τον θάνατο της Μαλένας πιστεύανε ότι ήταν από τη χημειοθεραπεία γιατί δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες, ενώ ξέρω ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από εννέα χημειοθεραπείες. Ήμουν μπροστά όταν έφυγε η μπέμπα (Ίριδα) από ένα σπάνιο σύνδρομο, καρδιολογικό», ανέφερε στην κάμερα.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα