Μην χασετε

Το τεστ DNA μίλησε: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για την 22χρονη που λέει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για την 22χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν.

Οι γονείς της Τζούλια Βέντελ υποστηρίζουν ότι βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, την ώρα που ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ από ειδικούς για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Δεν ξέρω τι να πω. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και τη βοήθειά σας».

Η Τζούλια Βέντελ θα ήθελε να είναι η αγνοούμενη Μαντλίν. Η 22χρονη από  την Πολωνία άνοιξε και το πάλι τραύμα της οικογένειας της μικρής Μαντλίν που χάθηκε ανεξήγητα πριν από 15 χρόνια μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Advertisements

Τι λένε οι γονείς της 22χρονης

Η Τζούλια ισχυρίζεται ότι έχει τα ίδια σημάδια με την Μαντλίν αλλά προσπερνά το γεγονός ότι δεν της μοιάζει ιδιαίτερα, ότι δεν έχουν καν την ίδια ηλικία.

Οι γονείς που έχουν την κηδεμονία της Βέντελς «έσπασαν» τη σιωπή τους.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει».

Η Τζούλια έχει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο ενώ το προφίλ της βρίσκεται και σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.  Οι γονείς της Μαντλίν έχουν ζητήσει ήδη να διεξαχθεί τεστ DNA προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την 22χρονη.

«Ακόμα και αν δεν είμαι η Μαντλίν νομίζω ότι η αστυνομία πρέπει να το ερευνήσει. Δεν είμαι 100% σίγουρη χωρίς τεστ DNA».  Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι 15 χρόνια μετά, η οικογένεια της Μαντλίν Μακάν ξαναζεί τον εφιάλτη χωρίς λόγο.

Advertisements

parapolitika.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα