Μην χασετε

Το bullying που δέχτηκε γνωστή Ελληνίδα για την εμφάνισή της: «Με έλεγαν τραβ∈στί»

Η μυώδης εμφάνισή της στάθηκε αφορμή για να υποστεί bullying σε τέτοιο σημείο που την αποκαλούσαν μέχρι και τραβ∈στί! Η γνωστή Ελληνίδα εξομολογείται τη δυσάρεστη εμπειρία της από το bullying που δέχτηκε ως αθλήτρια και ως πολιτικός.

Έχετε δεχτεί bullying στην πολιτική;
Πολύ. Για κάποιους πρέπει να είμαι κομιλφό στο ντύσιμο, να μην φοράω σκισμένο τζιν ή αθλητικά. Θα πρέπει να έχεις λίγο μανικάκι. Σου λένε: «Πρέπει να φοράς κοστούμι ή ταγιέρ, να μη βγάζεις κοιλίτσα έξω». Αυτό είναι bullying. Όλα τα καλοκαίρια μου μέχρι τώρα φορούσα σόρτς. Τώρα το έχω κατεβάσει λίγο, το έχω πάει στη μέση του μηρού. Έχω βάλει κοστούμι με βερμούδα, το οποίο τους ξίνισε, αλλά μετά τους άρεσε. Ούτε χυδαίο ήταν, ούτε προκλητικό, δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου στα Παραπολιτικά

pat

Λέγατε ότι όταν ήσασταν αθλήτρια κάποιοι σας χαρακτήριζαν «τραβ∈στί».
Προκειμένου να ανέβεις στο ψηλότερο βάθρο, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει να είσαι έτσι όπως είσαι. Με τα μπράτσα σου, με τις ποδάρες σου, πολύ γυμνασμένη. Ειδικά στο σφίξιμο της κίνησης, το γ∪μνό φαίνεται ακόμα πιο ανδρικό. Έλεγα: «Έλα μωρέ, αυτή είναι τραβ∈στί». Τα άκουσα και αυτά για αυτό και το ευχαριστιέμαι τώρα που με λένε ωραία γυναίκα. Πρόλαβα κάτι. Μαλάκωσαν οι μυς.

Advertisements

Στεναχωριόσασταν;
Πάρα πολύ. Αυτά ήταν στο παρασκήνιο και κάποια στιγμή τα μάθαινες. Και επειδή υπήρχαν πολύ ωραίες αθλήτριες και έλεγαν «ο ξανθός άγγελος», εγώ τέτοιο κοσμητικό επίθετο δεν είχα ποτέ. Είχα μόνο η «ψυχάρα», η «αγωνίστρια», η «δύναμη» και έλεγα «εγώ δεν είμαι γυναίκα;». Τελικά όλα έγιναν για καλό. Τώρα έχω τη δυνατότητα και τον χρόνο, όσο μου μένει, να ευχαριστιέμαι και το θηλυκό της ιστορίας του φύλου μου.

youweekly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα