Μην χασετε

Θρίλερ για το μωρό που κυοφορούσε η 24χρονη Φαίη πριν βρεθεί νεκρή

Τα νέα στοιχεία έρχονται από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει στη σορό της Φαίης και σύμφωνα με αυτά η 24χρονη δεν ήταν έγκυος όταν πέθανε.

Μέχρι σήμερα, πηγές ανέφεραν ότι η 24χρονη ήταν έγκυος όταν δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι η Φαίη ήταν 8 μηνών έγκυος και έθεσε ερωτήματα για την τύχη του παιδιού.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου που έχει γνώση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ξεκαθάρισε ότι με βάση τα ευρήματα δεν κυοφορούσε όταν κατέληξε.

«Η Φαίη κατέληξε τον Οκτώβριο. Δυο μήνες πριν, τον Αύγουστο, προκύπτει από στοιχεία ότι ήταν δύο μηνών έγκυος, ενώ έξι μήνες πριν (σ.σ. τον Φεβρουάριο) προκύπτει ότι είχε διενεργηθεί στη Φαίη τοκετός», δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ξεκαθάρισε:

Advertisements

«Όταν έγινε η νεκροψία – νεκροτομή, ο ιατροδικαστής εξέτασε τη μήτρα. Δεν υπάρχει διόγκωση και ευρήματα συμβατά με εγκυμοσύνη. Άρα η Φαίη, είτε είχε αποβάλει, είτε είχε προχωρήσει σε απόξεση κλπ.».

 

Ακόμα, ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία από νοσηλευτικά ιδρύματα ότι η Φαίη είχε συνεχείς νοσηλείες, καθώς πήγαινε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα από κακοποίηση, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το τελευταίο παιδί που κυοφορούσε να το έχασε μετά από κάποιο περιστατικό κακοποίησης.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα