Υλικά
750 γρ. θράψαλο σε ροδέλες
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλ. αλάτι
Advertisements
1 κ.γλ. τριμμένο γλυκό κόκκινο πιπέρι ή πάπρικα
1 κ.γλ. ρίγανη
1/2 φλ. μπίρα
Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
Advertisements
Πλένετε και στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας τα θράψαλα. Σ’ ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ανακατεύετε το αλεύρι και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε στο μείγμα την μπίρα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Βουτήξτε τις ροδέλες στο χυλό και τηγανίστε τις σε καυτό λάδι για 5 περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τις για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρετε με μια πράσινη σαλάτα ή τηγανιτές πατάτες.
Advertisements