Μην χασετε

The Voice – 41χρονη Εφηνίκη: «Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία για να μεγαλώσω την κόρη μου χωρίς να κάνω 3 δουλειές»

Η 41χρονη Εφηνίκη από την Καλαμάτα βρέθηκε απέναντι από τους coaches χωρίς ωστόσο να ικανοποιεί με την ερμηνεία της στο stage του The Voice.

 

Στο βίντεο μέσα από το οποίο η Εφηνίκη συστήθηκε στο κοινό, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της στο τραγούδι αλλά και τις 3 δουλειές μέσα από τις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά.

«Ονομάζομαι Εφηνίκη Ζαμπάρα είμαι 41 ετών και μένω στην Καλαμάτα Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στην Αμερική αλλά εργάζομαι ως γραμματέας σε Ιατρείο. Έχω μία κόρη 10 ετών την Φαίδρα μου, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ σε ότι και να κάνω, είναι πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι έχει ξετρελαθεί που έχω έρθει στο Voice. Ήθελε να έρθει κι αυτή να είναι δίπλα μου.

Advertisements

 

Από τα 17 μου εργάζομαι και ως τραγουδίστρια στην Καλαμάτα. Όλες οι δουλειές που κάνω, καθώς και το μεγάλωμα του παιδιού, πήγαν πίσω τα όνειρά μου. Αυτό που επιδιώκω, είναι κάποια στιγμή να μην κάνω 3 δουλειές για να επιβιώσω, να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή για μένα και το παιδί μου, μόνο με το τραγούδι», είπε η 41χρονη.

Ενώ λίγο πριν ανέβει στο stage δήλωσε: «Το The Voice είναι η τελευταία μου ευκαιρία», ωστόσο κανείς από τους 4 coaches δεν γύρισε για να διεκδικήσει την Εφηνίκη Ζαμπάρα.

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα