Μην χασετε

Ταλιατέλες με σπανάκι και μπλε τυρί

Ο συνδυασμός σπανάκι με μπλε τυρί είναι από τα καλύτερα “παντρέματα” που μπορείτε να κάνετε και ταιριάζουν πολύ και σε μια μακαρονάδα.

Υλικά

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 250γρ. σπανάκι φρέσκο
  • 1 συσκευασία Castello® Danablu
  • 1 συσκευασία Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 5-6 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βράζετε τις ταλιατέλες al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό, χωρίς να τις στραγγίξετε.

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το σκόρδο και το σπανάκι, αλατίζετε και ανακατεύετε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.

Ρίχνετε το τυρί κρέμα και το μπλε τυρί, μαζί και τις ταλιατέλες με τρυπητή κουτάλα, στραγγίζοντας όσο γίνεται από το νερό τους. Ρίχνετε και τον μαϊντανό.

Advertisements

Σε δυνατή φωτιά, ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά και να απορροφηθεί το νερό τους.

Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

olivemagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα