Μην χασετε

Συγκινεί η Μιμή Ντενίση: «Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά – Κι ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον χαμό της μητέρας της και η Μιμή Ντενίση αναπολεί τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή και τη μεγάλωσε με λόγια που συγκινούν.

 

Η αδυναμία που είχε στη μαμά της η ηθοποιός είναι γνωστή και ο θάνατός της ήταν για εκείνη μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

«Η μαμά μου φυσικά και μου λείπει ως μανούλα. Ότι και να είναι η μάνα κάποιου, είναι πάντα η μάνα, το στήριγμα του. Η δικιά μου, όμως, δεν μου λείπει μόνο ως μάνα, αλλά και ως προσωπικότητα, ήταν ένας άνθρωπος που είχε δει θέατρο σε όλο τον κόσμο. Είχε άποψη για τα θεατρικά. Είχε ζήσει με τον πατέρα μου όλες τις πολιτικές καταστάσεις από κοντά» είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Advertisements

 

Με αφορμή την ημέρα η Μιμή Ντενίση δημοσίευσε μία φωτογραφία με της Μαρία της και έγραψε:

«Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά! Κι ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κι έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου και τη θαυμάζω για ό,τι έκανε στη ζωή της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ό,τι είμαι κι ό,τι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!! Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ΄ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως, όμως, ήταν η έμπνευση μου κι ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο. Σ΄ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ΄ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια και τα όνειρα μου. Και πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της. Είναι, όμως, πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας κάθε μέρα. Η κόρη μου, η αδερφή μου, ο ανιψιός μου, όλοι είμαστε συνέχεια αυτής της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να τη φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δική μας γιατί εκεί μένει μόνιμα!!».

 

Advertisements

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα