Μην χασετε

Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Αποκάλυψε την αντίδραση των παιδιών της όταν την συνάντησαν

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα λόγω της αποχώρησής της από το Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη βρίσκεται στα Τρίκαλα και μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Love it».

 

Η ίδια εξομολογήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου, ότι ο τραυματισμός της είναι ιδιαίτερα σοβαρός, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

 

Advertisements

«Υπάρχει ο τραυματισμός, που τελικά δεν ήταν τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Είναι σοβαρός. Έχω σπάσει το δάχτυλο και έχω στραμπουλίζει άλλα δύο δάχτυλα στο αριστερό μου πόδι. Θα πρέπει αυτό να το δω. Κάνω κάποια θεραπεία αυτή τη στιγμή. Δε μετακινούμαι. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μετακινούμαι με πατερίτσες» είπε χαρακτηριστικά.

 

Και στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πρόσθεσε: «Δεν έχω σταματήσει να τρώω. Απολαμβάνω τους φίλους μου, τους γονείς μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Χαρήκαν πάρα πολύ που είδαν τη μαμά τους μετά από τόσο καιρό. Μου είχαν λείψει πάρα πολύ. Μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει, Καρύδες δεν μπόρεσα να πάρω, αλλά έχω πάρει πάρα πολλά κοχύλια, κάπου στα πέντε κιλά. Θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να προσφέρω στους δικούς μου ήταν ένα κοχύλι…»

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα