Μην χασετε

Σuγκλονιζει η Μαρία Ιωαννίδου για τον καρκίνο: «Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη, ότι φεύγω.»

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι η μη πραγματοποίηση του ετήσιου ελέγχου μαστογραφίας είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της.

 

«Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη, ότι φεύγω. Είμαι αμελής και δεν έκανα τον ετήσιο έλεγχο για τον μαστό και ξαφνικά θυμήθηκα να πάω να το κάνω. Μέσα στο ιατρείο άκουσα κραυγές όταν με εξετάσανε… “Αααα  τι έκανες; Γιατί;” Δεν είχα κάνει για ένα χρόνο την μαστογραφία μου και αυτό είχε μεγαλώσει λίγο, έως πολύ», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Advertisements

 

Ο γιατρός μου είπε ότι λυπάται που με γνωρίζει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μου λέει, “έχεις όγκο στο στήθος και πρέπει να το αφαιρέσουμε, να κάνουμε μαστεκτομή”», ήταν τα λόγια του γιατρού με τη Μαρία Ιωαννίδου να περιγράφει τις αντιδράσεις της αλλά και τη διαφωνία της με τον γιατρό.

Τελικά: «Ήταν καλοήθης δεν ήταν μεταστατικός και δεν είχε μεγαλώσει πολύ. Εγώ έχω κληρονομικότητα, η μαμά μου δεν ζει, πέθανε πολύ νέα και πέθανε απ’ αυτό», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα