Μην χασετε

Σuγκλονiζει η φίλη της Καρολάιν: «Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα τη δω. Δεν μπορώ να δεχτώ την απώλειά της»

Η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 8/5 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Για πρώτη φορά από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προτάθηκαν έξι μάρτυρες υπεράσπισης του πιλότου μεταξύ των οποίων και οι γονείς του, ενώ προβλήθηκε ο ισχυρισμός όπως και πρωτοδίκως ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τέλεσε τη δολοφονία της Καρολάιν εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

 

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της δίκης, φίλη και γειτόνισσα της Κάρολαιν, η Λίλα Γερολυμάτου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη Φαίη Φώτου μεταξύ άλλων, μίλησε για για τον βάναυσο θάνατο της αγαπημένης της φίλης αλλά και για την συνάντησή της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο.

Advertisements

 

Συναντήσατε χθες τον Μπάμπη Αναγνωστοπούλου, τι συναισθήματα σας προκάλεσε όλη η κατάσταση;

Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία για εμένα γιατί ξαναένιωσα και ξαναέζησα εκείνη την ημέρα. Εγώ στο μυαλό μου είχα μόνο την φίλη μου. Γνώριζα ότι σε δύο μέρες από σήμερα κλείνει τα δύο χρόνια, έχω δύο χρόνια να την δω. Το μόνο συναίσθημα που είχα ήταν η θλίψη.  Θλίψη για τον χαμό της. Την απώλεια που είναι τεράστια για εμένα.

Πώς σας φαίνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει χήρος; 

Την έχει δολοφονήσει, δεν την έχει χάσει. Είναι ένα τραυματικό γεγονός το οποίο θα το έχω μια ζωή μέσα μου. Η απώλειά της είναι μεγάλη. Είναι κάτι που κάτω θα με συντροφεύει, είναι αφύσικο να χάσεις έναν άνθρωπο με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι ακόμα θα ανοίξει η πόρτα και θα την δω. Δεν μπορώ να δεχτώ την απώλειά της, ότι έχει φύγει με αυτόν τον βάναυσο τρόπο.

Advertisements

 

Είχατε ανεβάσει και μια παράσταση προς τιμήν της.

Η παράσταση αυτή ήταν μια απλή παράσταση που αποτελείτο από ερασιτέχνες χορευτές δεκατρείς γυναίκες, οι οποίες χορέψανε για έναν σκοπό. Η πρώτη παράσταση ήταν εις μνήμην της Κάρολαιν, η δεύτερη παράσταση ήταν εις μνήμην όλων των κοριτσιών που έχουν φύγει μετά την Κάρολαιν όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσω να το κάνω εις μνήμην της φίλης μου, να διατηρώ τη μνήμη της ζωντανή.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα