Μην χασετε

Σοφία Μουτίδου για την αuτοκτονiα του συζύγου της: «Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αuτοκτονiα»

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από ένα βίντεο ανέπτυξε μια ευαίσθητη συζήτηση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας, ασχολούμενη με την πρόσφατη υπόθεση ενός άνδρα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σkότωσε την πρώην γυναίκα του και στη συνέχεια αuτοκτόνησε.

Τότε, η Σοφία Μουτίδου προχώρησε σε μια σπάνια αναφορά στην αuτοκτονία του συζύγου της.

Αναφερόμενη λοιπόν, στον τότε σύζυγό της, είπε:

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μην ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αuτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αuτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης».

Advertisements

Ο σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου έδωσε τέλος στη ζωή του, στις 10 Απριλίου του 2015. Ο 43χρονος τότε επιχειρηματίας, Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, σκοτώθηκε με μία σφαίρα που δέχτηκε και ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά εκείνη την περίοδο, ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Μερικούς μήνες μετά την αuτοκτονία του πρώην άντρα της, η Σοφία Μουτίδου είχε πει στην «Αγορά»: «Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Κανείς δεν ξέρει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει.

Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου»: Σuγκλόνισε η Σοφία Μουτίδου για την διαμονή της στο Ισραήλ

«Η ντροπή είναι εμπόδιο»: Το μήνυμα της Σοφίας Μουτίδου για τη φωτογραφία της με μαγιό

Viral με τον χορό της η Σοφία Μουτίδου – Εμφανίστηκε με εσώρουχα αλά Μπιγιονσέ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα