Υλικά:
- Μισό μαρούλι
- 2 ντομάτες
- Μισό φλίτζάνι καλαμπόκι
- Μισό φλιτζάνο αρακά
- Μισή κόκκινη πιπεριά
- Μισή πράσινη πιπεριά
- Μισό φρέσκο κρεμμύδι
- ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζετε τον αρακά και το καλαμπόκι. Ύστερα, κόβετε σε κύβους τις ντομάτες, ψιλοκόβετε το μαρούλι και το φρέσκο κρεμμύδι και κόβετε σε λωρίδες την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά. Μόλις ο αρακάς και το καλαμπόκι βράσουν, τα σουρώνετε και τα ανακετέυετε σε ένα μπολ μαζί με το μαρούλι, τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και στο τέλος ρίχνετε το ξύδι και το αλάτι, πιπέρι.
Advertisements