Μην χασετε

«Ρε ζwο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου»: Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την διακόσμηση του σπιτιού της

Λίγους μήνες πριν έρθει στο κόσμο το μωράκι τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άλλαξαν μερικά πράγματα στην διακόσμηση του κήπου τους και του σπιτιού τους.

 

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, η γνωστή Influencer έδειξε και ένα μικρό άγαλμα του Βούδα που θα τοποθετήσουν έξω από το σπίτι τους. Τότε μια follower της έστειλε ένα μήνυμα όπου την έβριζε, λέγοντάς της ότι «βάζουν τον σατανά μέσα στο σπίτι τους».

«Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι» ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Τούνη.

Advertisements

Φυσικά, η γνωστή Influencer δεν μπορούσε να μην απαντήσει και δημόσια σε ένα τόσο αρνητικό σχόλιο: «Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα. Ο χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω του, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!

Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου «ντύνομαι σεμνά», «έχω εικονοστάσι στο σπίτι» και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

Η Ιωάννα Τούνη έγινε έξαλλη, καθώς για ακόμη μια φορά γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων μίσους και κακίας από άγνωστους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα