Ε, ναι λοιπόν το να φτιάξεις αμυγδαλόπαστα και μάλιστα ωμή είναι εύκολη υπόθεση και απαιτούνται μόνο 3 υλικά: ωμά και ξεφλουδισμένα αμύγδαλα, μέλι και φυσικό εκχύλισμα πικραμύγδαλου. Τα αμύγδαλα τα μούλιασα όλο το βράδυ για να ξεφλουδίζονται εύκολα και αφού τα ξεφλούδισα τα έβαλα στον αφυγραντή για να στεγνώσουν.
Υλικά
2 + 3/4 φλ. αμύγδαλα
2/3 φλ. μέλι
2 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα πικραμύγδαλου.
Εκτέλεση
Advertisements
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Επιμένουμε λίγο να βγει το βούτυρο του αμυγδάλου.
Προσθέτουμε το μέλι και το εκχύλισμα και ξαναχτυπάμε μέχρι να γίνουν μια πηχτή κρέμα.
Βάζουμε την αμυγδαλόπαστα στο ψυγείο για 20 λεπτά και στην συνέχεια φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
lovecooking.gr
Advertisements
Advertisements