Μην χασετε

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 35χρονης Λένας: «Είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε αυτή την βόλτα με τα παιδιά μας. Είχαμε δώσει πολλές υποσχέσεις ο ένας στον άλλον»

Μεταξύ των δεκάδων νεκρών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, είναι και η 35χρονη Λένα Δουρμίκα, Βεροιώτισσα στρατιωτικός,  η οποία ήταν μητέρα δυο παιδιών και επέστρεφε στην οικογένειά της στη Βέροια, με το μοιραίο τρένο.

 

Η 36χρονη επέστρεφε από την Αθήνα, με προορισμό το σπίτι της, στη Βέροια, αλλά η μοίρα της έπαιξε σκληρό παιχνίδι, καθώς έχασε τη ζωή της και δεν έφτασε στον προορισμό και την οικογένειά της. Η Λένα υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ στον 1ο Λόχο Διαβιβάσεων στη Βέροια, ενώ μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν κατάστημα ποδηλάτων στη Βέροια.

O σύζυγός της Δημήτρης Σέπκας σε μια συγκινητική ανάρτησή του όπου τη συνοδεύει με μια φωτογραφία με την αγαπημένη του σύζυγου που σκοτώθηκε στα Τέμπη εκφράζει τον πόνο της απώλειας και το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει μαζί της όλα όσα είχαν ονειρευτεί. Όπως γράφει χαρακτηριστικά “Απο τις τελευταίες μας βόλτες το φθινόπωρο. Είχαμε υποσχεθεί την άνοιξη να την ξανακάναμε με τα παιδιά μας. Είχαμε δώσει πολλές υποσχέσεις ο ένας στον άλλο και ήταν κανόνας μας να τις τηρούμε οπωσδήποτε ή αλλιώς να μην υποσχόμαστε. Η Λένα ήταν 35. Είχαμε πολλά ακόμα να κάνουμε.”

Advertisements

 

 

infokids.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα