Ένα εύκολο και πολύ γευστικό βραδινό. Ψητές πιπεριές με μανιτάρια και κολοκυθάκια σε φρυγανισμένο ψωμί.
Τι θα χρειαστείς
½ κόκκινη πιπεριά κομμένη
½ κίτρινη πιπεριά κομμένη
1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
½ κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
5 μεγάλα μανιτάρια
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
1 κούπα κατσικίσιο τυρί τριμμένο
6 μεγάλες φέτες ψωμί
Βούτυρο
Πως θα το φτιάξεις
Τοποθέτησε τις πιπεριές, το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ. Πασπάλισε τα λαχανικά με το θυμάρι και το βασιλικό. Πρόσθεσε ελαιόλαδο και βάλτα σε ένα γουόκ η σε ένα τηγάνι και σοτάρισε για 25-35 λεπτά μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προθέρμανε την τοστιέρα και πέρασε βούτυρο τις φέτες του ψωμιού. Μοίρασε στα ψωμάκια τα λαχανικά και πασπάλισε με το τριμμένο κατσικίσιο τυρί και την τριμμένη μοτσαρέλα. Άλειψε με βούτυρο την κορυφή και βάλε τα ψωμάκια στην τοστιέρα. Άστα να φρυγανιστούν και είσαι έτοιμη για φαγητό.