Μην χασετε

«Προς τους ξερόλες του ίνστα, ξέρω ότι είμαι έγκυος»: Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη γιατί την έκραξαν επειδή έφαγε σούσι ενώ είναι έγκυος

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να φάει σούσι με τους φίλους της και προκάλεσε την «οργή» των ακολούθων της.

 

Έξαλλη εμφανίστηκε χθες το βράδυ στα stories της, στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη και όχι άδικα, αφού μετά από πολύ καιρό απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της φίλες, αλλά και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, όμως αρκετοί ακόλουθοί της-ξερόλες, έσπευσαν να της το βγάλουν ξινό.

Μετά λοιπόν το μπάνιο τους, όλη η παρέα πήγε σε πολύ γνωστό μαγαζί να φάει σούσι, με την instagrammer να ανεβάζει στο προφίλ της βίντεο με τα όσα έφαγαν. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι της είδε πως έγινε…πανικός στα μηνύματα. Πολύς κόσμος της είπε γιατί τρώει σούσι ενώ είναι έγκυος και το ωμό ψάρι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Η ίδια όμως τους αποστόμωσε όλους!

Advertisements

«Μόλις έφτασα σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, “γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη”. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά. Υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανιτό, είτε στο φούρνο… Σούσι μαγειρεμένο. Μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ» ανέφερε στα stories της.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα