Πέσε πίτα στο.. τηγάνι, να σε φάμε! Μια απίστευτα λαχταριστή πίτα που συνδυάζει εξαιρετικά τη φέτα με τη γλύκα του βύσσινου και ετοιμάζεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Υλικά
- 6 φύλλα κρούστας
- 150γρ. φέτα σπασμένη σε τρίμματα
- λίγο δυόσμο φρέσκο
- ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- βυσσινάδα ή γλυκό κουταλιού βύσσινο
- φιστίκια Αιγίνης καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και τοποθετείτε προσεχτικά 3 φύλλα κρούστας λίγο τσαλακωμένα και αλειμμένα μεταξύ τους με λίγο ελαιόλαδο, έτσι ώστε να καλύψουν όλο τον πάτο του τηγανιού.
Βήμα 2
Πασπαλίζετε με τη φέτα, το δυόσμο και σκεπάζετε με τα άλλα 3 φύλλα κρούστας με τον ίδιο τρόπο, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.
Βήμα 3
Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια της πίτας και τηγανίζετε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα και να γίνει τραγανή. Σερβίρετε την πίτα ζεστή, περιχύνοντας τη με βυσσινάδα ή γλυκό κουταλιού βύσσινο και πασπαλίζετε στο τέλος με φιστίκια.