Μην χασετε

Πάνος Μουζουράκης: «Δεν έχω προλάβει να τη ζήσω και να την απολαύσω, άλλα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, πάρα πολύ ευτυχισμένοι»

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, μία ημέρα μετά τον γάμο τους, συνεχίζουν να γιορτάζουν με τους καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο πάρτι που διοργανώθηκε σε μια παραλία της Αίγινας, και ο φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε να περπατούν αγκαλιασμένοι.

 

Νωρίτερα, ο τραγουδιστής προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη. Ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σταμάτησε για να μιλήσει στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν.

Advertisements

«Πώς είναι η πρώτη μέρα μετά τον γάμο σας;» τον ρώτησαν.

Ο Πάνος Μουζουράκης της απαντά: «Δεν έχω προλάβει να τη ζήσω και να την απολαύσω, αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ξέρετε από ποίηση; Σας άρεσε το ποίημα που έγραψα… Δεν τα έλεγε όλα όσα χρειάζονταν να ειπωθούν;».

 

«Εννοείται, με σεβασμό» του απαντά μία ρεπόρτερ και τότε με το γνωστό του χιούμορ, είπε «Δεν έχω και ένα μανταρίνι να σας δώσω όπως ο Άρης Σερβετάλης».

Advertisements
Το ζευγάρι οργάνωσε ένα beach party σε παραλία της Αίγινας.

Από τους πρώτους που έφτασαν είναι η Φανή Χαλκιά με τον Λούη Καραμάνο και τον γιο τους, που έκαναν ήδη μερικές βουτιές στη θάλασσα, αλλά και η Κική Τσόλκα.

Αργότερα έφτασαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο αδερφός του Κωστή Μαραβέγια, Νίκος. ΑΚολούθησαν οι: Μιχάλης Ιατρόπουλος και Κατερίνα Καλκανά,

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα