Μην χασετε

«Όταν βλέπω τα μωρά μου να κοιμούνται αγκαλιά στο κρεβάτι μου, ξεχνάω την κούραση, και τις δυσκολίες, και τα πάντα»

Οι περισσότεροι γονείς μικρών παιδιών μετρούν αντίστροφα τις ώρες μέχρι τα νηπιάκια τους να πέσουν για ύπνο, προκειμένου να απολαύσουν λίγες στιγμές… ηρεμίας και ξεκούρασης! Το ίδιο λέει και μια μαμά τεσσάρων παιδιών στο TikTok, καταλήγοντας, όμως, σε δάκρυα συγκίνησης όταν τα βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά.

 

«Σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, δεν θα πω ψέματα», λέει η Emily Vondrachek σε ένα βίντεο που συγκέντρωσε  509,7 χιλιάδες προβολές και πάνω από 200.000 likes.

Η μαμά, με δάκρυα στα μάτια, παραδέχεται πως παρόλο που η μητρότητα έχει δυσκολίες, η ομορφιά της είναι ασύγκριτη. Οι στιγμές όπως αυτή που δείχνει στο βίντεο, όταν δηλαδή τα παιδιά ξάπλωσαν κατάκοπα στο κρεβάτι της έπειτα από μια χαοτική μέρα, σε κάνουν να ξεχνάς και την κούραση, και τις δυσκολίες, και τα πάντα!

Advertisements

«Όταν βλέπω τα μωρά μου να κοιμούνται αγκαλιά στο κρεβάτι μου, μου περνάνε όλα» λέει η Emily που, βλέποντας τα μικρά της αγγελούδια, καταλήγει πως τελικά θέλει ακόμα ένα μωρό να της κάνει τη ζωή «άνω κάτω».

@thevondyfam They are all tucked warm and snug in their own beds now but I’m so glad i got to capture this moment tonight ❤️ #motherhood #motherhoodlife #sahmlife #motherlove ♬ Bundle of Joy (From “Inside Out”) – Benny Martin

mama365.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα