Μην χασετε

Oλοκληρώθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και τα βίντεο

Ολοκληρώθηκε η τελετή γάμου του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27 Μαΐου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. Πάνω από 500 καλεσμένοι παραβρέθηκαν στο γεγονός, ενώ σύντομα θα λάβει χώρα ένα μεγάλο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη.

Το ζευγάρι, που σύντομα θα καλωσορίσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα, όπου ο Πάνος Μουζουράκης έχει αγοράσει και το δικό του σπίτι. Κατά την έξοδό τους από τον ναό, ο Πάνος και η Μαριλού ήταν πολύ χαρούμενοι, ενώ ο Πάνος δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην Αίγινα.

 

Το ζευγάρι, ταξίδεψε στην Αίγινα από την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι που διατηρεί ο Πάνος Μουζουράκης στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με το κέφι, τον χορό και τη μουσική να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, το ζευγάρι, το ίδιο βράδυ είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς αγαπημένους τους φίλους σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής με θέα τη θάλασσα.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή: TLIFE

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα