Μην χασετε

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου απαντά για τις λιποθυμίες του γιου του!

Ο Γιάννης Βασάλος, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» απάντησε στο γιατί έχει λιποθυμήσει ο γιος του δύο φορές.

Έχει λιποθυμήσει ήδη δύο φορές στο Survivor. Αγχώθηκες όταν το είδες στην τηλεόραση;

Ένας αθλητής της σωματικής διάπλασης έχει μεγάλες ανάγκες σε θρεπτικά στοιχεία, θερμίδες, πρωτεϊνες. Δεν μπορεί ένα τέτοιο μυϊκό σύστημα να τραφεί με χαμηλές θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμός χρησιμοποιεί μυικά κύτταρα προκειμένου να τραφεί, άρα υπάρχει μια συρρίκνωση του μυϊκού συστήματος. Ο οργανισμός είναι πολύ σοφός και αντιδρά σε κάθε άσκηση που του δίνουμε να κάνει. Η άσκηση «μένω νηστικός» σημαίνει ότι το σώμα έχει κάποιους μηχανισμούς που μας δημιουργεί κάποια τρικ όπως τάσεις λιποθυμίας, υπογλυκαιμικό σοκ. Αυτό συμβαίνει γιατί οργανισμός δεν έχει προσαρμοστεί ήπια, σοκάρεται και αντιδρά.

Οι άλλοι παίκτες γιατί δεν λιποθυμούν;

Advertisements

Γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ένας αθλητής που έχει ένα μεγάλο μυϊκό σύστημα και απορροφά μεγάλα ποσά ενέργειας. Άρα, ο Κωνσταντίνος με τις ανάγκες που έχει είναι δύσκολο να συντηρηθεί, οπότε κινείται στα όριά του.

Είναι δίκαιο να τρώνε όλοι την ίδια ποσότητα φαγητού;

Δεν είναι δίκαιο. Ένα αμάξι υψηλού κυβισμού χρειάζεται το ίδιο καύσιμο με ένα Smart.

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα