Μην χασετε

«Ο ήρωάς μου, η μητέρα μου»: Η σuγκινητική ιστορία της γέννησης του Κωνσταντίνου Αργυρού και η φωτογραφία με την μητέρα του στο μαιευτήριο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε στα social media τις σκέψεις του για τη Γιορτή της Μητέρας. Η μητέρα του έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον ίδιο καθώς ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που γέννησε 3 παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί στην αξέχαστη στιγμή που η μητέρα του έφερε στον κόσμο αυτόν και τα αδέρφια του, μια είδηση που κυριολεκτικά κατέκλυσε τα μέσα ενημέρωσης της εποχής.

 

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Advertisements

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια… Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

  

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα