Μην χασετε

«Ο Φίλιππος έμαθε πριν λίγο για τον χαμό του πατέρα του»: Σuγκινεί η πρώην σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για το παιδί τους

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ηλικία 43 ετών.

 

 

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο. Ο εκλιπών είχε και ένα γιο από τον πρώτο του γάμο με την πρώην εμβληματική αρχηγό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, τον Φίλιππο, που διαμένει στην Ρουμανία.

Advertisements

Σε επικοινωνία που είχε το αθλητικό μέσο SDNA μαζί της ρωτήθηκε αν θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσει η ίδια και ο 11χρονος Φίλιππος τον πατέρα του για τελευταία φορά, με την ίδια να απαντά:

 

«Ο Φίλιππος έμαθε πριν από λίγο για τον χαμό του πατέρα του (γνώριζε την κατάσταση υγείας του) και η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να τού σταθώ όποτε και όπως το ζητά αυτός.

Θα σεβαστώ την ανάγκη της οικογένειας να θρηνεί τον Αλέξανδρο και εάν ο Φίλιππος επιθυμεί στο μέλλον να επισκεφτεί τον τάφο, θα είμαι δίπλα του. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του… Λυπάμαι πολύ, πραγματικά.»

Advertisements

 

Θυμίζουμε ότι του θυελλώδους έρωτα της κορυφαίας βολεϊμπολίστριας του «τριφυλλιού», με τον «ασημένιο» ολυμπιονίκη ακολούθησε ένα όχι «βελούδινο» διαζύγιο, με τους δύο να οδηγούνται σε μία ατέρμονη δικαστική διαμάχη.

Η κατάληξη ήταν η Ντουμιτρέσκου να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής της στη Ρουμανία με το παιδί.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα